Chat with us, powered by LiveChat

Akustiktavla Ägget 60x120 cm

1 299,00 kr
Inkl. moms

I en hyllning till Danska designklassiker kombinerat med ljudabsorberande egenskaper har Fibrotech skapat dessa unika, dekorativa akustiktavlor. På den härligt finstrukturerade träbetongytan möts inspirationen till och formerna av den klassiska fåtöljen. Trycket är av högsta kvalitet och säkerställer att motivet kommer hålla under många år framöver.

Den klassiska fåtöljen designades 1958 av Arne Jacobsen och är fortfarande en källa för inspiration till dagens designers. Fotöljen designades till SAS Royal-hotellet i centrala Köpenhamn och har sedan dess uppkomst producerats i jämn takt. Den kokong-formade stolen var från början tänkt att kläs i läder, men av kostnadsskäl har de flesta varianter tygklädnad. Med hjälp av tavlan är det enkelt att se var designerns inspiration kommer ifrån, och är ytterligare ett exempel på hur skandinavisk design många gånger hittar sitt ursprung i naturen.

Mått:

  • Bredd: 60 cm
  • Höjd: 120 cm
  • Djup: 1,5 cm
Kvantitet

Tavlan skruvas som enklast upp, men det går även att fästa krokar/öglor i tavlans överkant för enklare upphängning.

Tavlans ljuddämpande egenskaper gör den lämplig såväl i hemmet som offentliga miljöer. Oavsett om tavlorna hängs upp individuellt eller i kombination med varandra blir de ett praktiskt och estetiskt tillskott i rummet.

2116123

Kunder som köpt denna produkt har också köpt:

16 andra produkter i samma kategori: