Chat with us, powered by LiveChat

Akustiktavla Kotten 60x120 cm

1 299,00 kr
Inkl. moms

I en hyllning till Danska designklassiker kombinerat med ljudabsorberande egenskaper har Fibrotech skapat dessa unika, dekorativa akustiktavlor. På den härligt finstrukturerade träbetongytan möts inspirationen till och formerna av den klassiska taklampan. Trycket är av högsta kvalitet och säkerställer att motivet kommer hålla under många år framöver.

Den klassiska taklampan designades 1958 av Louis Poulsen och var ursprungligen gjord i koppar. Med inspiration från grankottar och tistelblommor ville formgivaren skapa en taklampa helt utan synlig ljuskälla. Taklampan prydde ursprungligen matsalen i Langelinie-paviljongen i Köpenhamn, men lampans utseende har inspirerat otaliga imitationer, kopior och tolkningar och återfinns idag i alla sorters rum, världen över. Med hjälp av tavlan är det enkelt att se var designerns inspiration kommer ifrån, och är ytterligare ett exempel på hur skandinavisk design många gånger hittar sitt ursprung i naturen.

Mått:

  • Bredd: 60 cm
  • Höjd: 120 cm
  • Djup: 1,5 cm
Kvantitet

Tavlan skruvas som enklast upp, men det går även att fästa krokar/öglor i tavlans överkant för enklare upphängning.

Tavlans ljuddämpande egenskaper gör den lämplig såväl i hemmet som offentliga miljöer. Oavsett om tavlorna hängs upp individuellt eller i kombination med varandra blir de ett praktiskt och estetiskt tillskott i rummet.

2116138

Kunder som köpt denna produkt har också köpt:

16 andra produkter i samma kategori: