Akustikpanel till badrum

Vill du skapa ett varmare intryck, få en behaglig akustik och trendig känsla i ditt badrum så har vi en bra lösning. Vår akustikpanel till badrum ger just den känslan och vi har några fina exempel från våra kunder som du kan se på deras bilder nedan.

Vår akutiskpanel till badrum är framtagna för att säkert användas i våturtymmen. Ribbpaneler som inte bara dekorativa utan också helt vattensäkra. Dessa paneler är skapade för att förändra atmosfären i ditt badrum dramatiskt och passar perfekt i våtrumsmiljöer. Men varför begränsa deras skönhet till bara badrummet? Dessa paneler är lika lämpliga för andra utrymmen där träprodukter kanske inte passar, som köket, hallen, källaren eller till och med som en stänkskiva.

Akustikpanel till badrum i valnöt till badrum

Akustikpanel till badrum: Design och Mått

Varje panel består av skivor som är 168 mm breda och 2400 mm långa, med en not och spont för en enkel montering. Precis som med traditionell panel är monteringen enkel. Varje paket innehåller tre skivor och täcker 1,2 kvadratmeter.

– Bredd: 168 mm

– Höjd: 2400 mm

– Tjocklek: 18 mm

– Bredd på ribban: 27 mm

– Bredd mellan ribborna: 13 mm

Akustikpanel i badrummet ljus ek
Akustikpanel i badrum valnöt

Material och Kvalitet

Ribbpanelerna till badrum är tillverkade av högkvalitativt polystyren, vilket ger dem både hållbarhet och vattensäkerhet. Dess träimitation gör dem inte bara attraktiva utan eliminerar också risken för defekter eller variationer i trämönstret. Det är den perfekta kombinationen av estetik och funktionalitet.

Användningsområden

Dessa ribbpaneler är så mångsidiga att de kan användas i olika rum och miljöer. Bortsett från att vara idealiska för badrum, kan de förvandla kök, hallar och källare till eleganta utrymmen. Du kan också överväga att använda dem som en stänkskiva eller till och med i duschutrymmet för en enhetlig och stilfull look.

Beställ en Provbit av akustikpanel till badrum

Det går bra att beställa provbitar på vår badrumspanel på vår hemsida.