Förvandla hallen med akustikpanel

Gör om hallen med akustikpanel från Stonewall. Du kan enkelt sätta upp våra akustikpaneler själv och på ett snabbt sätt få en helt ny look i hallen.

Våra kunder har på olika kreativa sätt gjort om hemma i hallen med hjälp av våra akustikpaneler. Se bilderna nedan från våra kunder och låt dig inspireras.

En akustikpanel skapar direkt en modern designkänsla första steget i hemmet och ger rummet en stark karaktär. Med krokar som kan skruvas fast i ribborna kan man också hänga väskor och kläder på ett vackert sätt i hallen.

Ett annat alternativ som kan ge en vacker design hemma är om du ställer akustikpanelen lodrät, det ger en extra touch till rummet och ger en elegant design samtidigt som rummets akustik förbättras. För dem som länge har funderat på vad som ska hängas på den tomma väggen i hallen, är detta ett alternativ för att skapa en ombonad och varm känsla vid entréhallen.

Här ser du bilder på akustikpanel i hallen från våra kunder

Bilder före och efter på akustikpanel i hallen

Speglar med akustikpanel i hallen

Med en spegel till din akustikpanel skapar du en häftig wow-känsla, speciellt om du väljer en spegel med belysning. På Spegelbutiken.se hittar du många olika speglar som passar till akustikpanel.

Akustikpanel med klädhängare i hallen

Att använda akustikpanelen som en hängare eller som en fondvägg med krokar på är en populär lösning. Vi har krokar som är anpassade till detta i olika format. Även hängare med liggande akustikpanel går att köpa på vår hemsida utefter det måttet som passar bäst hemma hos dig. Se några exempel från våra kunder hur de har löst det med krokar och hängare med ribbvägg.

Ribbpanel Massivt Furu med svart bakgrund