Chat with us, powered by LiveChat
  • −30%
Fusktegel Arnhem Red - 0,5 m2
  • Fusktegel Arnhem Red - 0,5 m2

Fusktegel Antica Arancia - 0,32 m2

133,70 kr Spara 30%
191,00 kr
Inkl. moms

UTGÅENDE PRODUKT! 47 PKT KVAR (8/9!)

Snyggt fusktegel som ger det perfekta resultat när du vill ha en vägg som ser ut exakt som var den byggd i riktigt tegelsten/mursten. 

Mängdrabatter

Kvantitet Mängdrabatt Du Sparar
47 50% Upp till 4 488,50 kr
Kvantitet

Rå tegelsten i hemmet har blivit mycket populärt och hos oss har du möjlighet att köpa högsta kvalité för ett förnuftigt pris.
Antica Arancia fusktegel serien ger illusionen av en riktig tegelstensvägg precis som hade väggen blivit byggd med moderna murstenar fast det är "fusk tegel"

Färgen på datorskärm är inte alltid exakt som verkligheten. Vi rekommenderar därför att köpa ett provpaket för att få rätt färg.

Antica fusktegel är enkel att montera då varje bit är rektangulär och med jämna kanter. Det behöver fogas mellan stenarna för att skapa effekten av mursten, men modellen kan också användas utan fog.

Se fler bilder av produkten här.

Antica fusktegel eller stenvägg kommer i paket av 0,32 m2 med stenar som är 24,5 x 5,5 cm. Tjockleken är 2 cm. Det är färgad gjuten fusktegel med realistisk struktur. Att stenarna blir färgade har sin fördel mot tex skiffervägg. Väggen får ett mer enhetligt utseende, är lättare att arbeta med och finns i många olika formationer och färger. Både naturfärgade och moderna färger hittar du hos oss.

Frakt från endast 459 kr beroende på var i landet du bor. OBS provpaket har en fraktkostnad på endast 99 kr.

032B10920

Missa inte tillbehören

Kunder som köpt denna produkt har också köpt:

12 andra produkter i samma kategori: