Chat with us, powered by LiveChat

Fusktegel Retro Vanilla - 1 m2

599,00 kr
Inkl. moms

Retro är en vacker dekorativ stenskiva gjord av gjuten betong. Med extrem tillverkningsprecision tillverkas stenarna i varierande ytor som imiterar gamla, traditionellt tillverkade tegelstenar - med anor från en svunnen tid. Äldre byggnadstekniker använde sig nästan uteslutande av tegelsten i sina konstruktioner och dagens arkitekter och interiördesigners använder fortfarande tegelstenar i sina designer. Valet blir en hyllning till ett tidlöst och mångsidigt byggmaterial. Retro är färgade vitt, som blir en perfekt bakgrund till många arrangemang och ger möjlighet till att variera omgivningarna utan att behöva byta ut stenen.

Storlek:

  • Bredd: 190 mm
  • Höjd: 65 mm
  • Tjocklek: 20 mm
  • Matchande hörnsten hittar du här!

Mängdrabatter

Kvantitet Mängdrabatt Du Sparar
10 15% Upp till 898,50 kr
15 20% Upp till 1 797,00 kr
20 25% Upp till 2 995,00 kr
Kvantitet

Rå mursten i hemmet har blivit mycket populärt och här har du möjlighet att köpa för ett förnuftigt pris. Retroserien ger illusionen av en riktig murstensvägg med handgjorda murstenar utan att behöva slita med varesig murning eller plugg och borr vid upphängning.

Färgen på Retro är svår att återskapa på bild på webben. Vi rekommenderar därför att köpa ett provpaket för att få rätt färg.

Retroserien är enkel att montera då varje bit är rektangulär och med jämna kanter. Det behöver fogas mellan stenarna för att skapa effekten av mursten, men modellen kan också användas utan fog.

Retro stenvägg kommer i paket av 1 m2 med stenar som är 19 x 6 cm. Tjockleken är 1,5 cm och varje paket väger 25 kg. Varje paket innehåller 80 stöpta stenar. Det är färgad gjuten stenvägg med elegant struktur. Att stenarna blir färgade har sin fördel mot tex skiffervägg. Väggen får ett mer enhetligt utseende, är lättare att arbeta med och finns i många olika formationer och färger. Både naturfärgade och moderna färger hittar du hos oss.

Frakt från endast 459 kr beroende på var i landet du bor. OBS provpaket har en fraktkostnad på endast 99 kr.

015B10020

Missa inte tillbehören

Kunder som köpt denna produkt har också köpt:

12 andra produkter i samma kategori: