Chat with us, powered by LiveChat
  • −65%

Fusktegel Arnhem Grey - 0,5 m2

70,00 kr Spara 65%

(139,65 kr / m2)

200,00 kr
Inkl. moms

UTGÅENDE PRODUKT! 29 PKT KVAR (28/8)!

Arnhem är en dekorativ stenskiva som perfekt imiterar tegel. Grey är, som namnet låter, färgad i skiftande nyanser av grått för ett riktigt rått, industriellt utseende. Stilen är utformad för att se åldrad och klassisk ut, med en ojämna yta full med stickhål. Byggnader med tegelfasad är en designklassiker och en interiörvägg med rå tegelstensfinish ger rummet en rustik karaktär som inbjuder till beundran. Ytor med fusktegel blir även unik med hjälp av färgen på fogen.

Storlek:

  • Bredd: 210 mm
  • Höjd: 65 mm
  • Tjocklek: 25 mm

Mängdrabatter

Kvantitet Mängdrabatt Du Sparar
29 70% Upp till 4 060,00 kr
Kvantitet

Rå tegelsten i hemmet har blivit mycket populärt och hos oss har du möjlighet att köpa högsta kvalité för ett förnuftigt pris.
Arnhem fusktegel serien ger illusionen av en riktig tegelstensvägg precis som hade väggen blivit byggd med moderna murstenar fast det är "fusk tegel"

Färgen på datorskärm är inte alltid exakt som verkligheten. Vi rekommenderar därför att köpa ett provpaket för att få rätt färg.

Arnhem fusktegel är enkel att montera då varje bit är rektangulär och med jämna kanter. Det behöver fogas mellan stenarna för att skapa effekten av mursten, men modellen kan också användas utan fog.

Se fler bilder av produkten här.

Arnhem fusktegel eller stenvägg kommer i paket av 0,5 m2 med stenar som är 21 x 6 cm. Tjockleken är 2 cm och varje paket väger 17 kg. Varje paket innehåller 36 stenar. Det är färgad gjuten fusktegel med realistisk struktur. Att stenarna blir färgade har sin fördel mot tex skiffervägg. Väggen får ett mer enhetligt utseende, är lättare att arbeta med och finns i många olika formationer och färger. Både naturfärgade och moderna färger hittar du hos oss.

Frakt från endast 459 kr beroende på var i landet du bor. OBS provpaket har en fraktkostnad på endast 99 kr.

004B10610

Missa inte tillbehören

Kunder som köpt denna produkt har också köpt:

9 andra produkter i samma kategori: