Chat with us, powered by LiveChat

Väggpanel Norto Leth

549,00 kr

(785,00 kr per m2)

Inkl. moms

Leth från Norto är en hållbar träpanel som väggdekoration. Tillverkade av spillvirket i furu från möbelproduktion är Leth ett utmärkt exempel på återanvändning i byggmaterial. Virket är lika unikt som träden en gång var - det finns inte två likadana! Nyansskillnaderna gör att virke naturligt sorteras i möbelproduktion, som ställer högre krav på enhetlighet i den slutgiltiga produkten. Norto har på ett spännande sätt omvandlat spillvirket till dekorativa klossar i tre olika storlekar. Blanda tjocklekar för att få ytterligare mönster på djupet, eller anpassa storleken efter just ert behov.

Mått:

  • Bredd: 210 mm
  • Höjd: 42 mm
  • Tjocklek: 8, 10 eller 12 mm
  • m²/pkt: 0,7
Tjocklek (mm)
  • 8
  • 10
  • 12

Mängdrabatter

Kvantitet Mängdrabatt Du Sparar
10 10% Upp till 549,00 kr
Kvantitet

Norto - Hållbar interiör av Upcycled material
Norto är ett nordiskt design- & interiörvarumärke med ett produktsortiment helt tillverkat av hållbara material - för tak, vägg, golv och köksinredning. Produkterna är tillverkade av spillvirke från fönsterkonstruktion - som ställer höga krav på formstabilitet. Nortos produkter är skapade med respekt för naturen och omtanke för skogsbruket genom användnings av miljö-certifierat trä. Stonewall.se är exklusiv distributör av Nortos produkter på den svenska marknaden.

Montering:
Innan montage ska trälisterna kontrolleras för synliga fel. Reklamationer som sker efter montage godkänns inte. Innan montage ska panelerna förvaras i det rum de ska monteras i under minst 48h - minst 20 grader varmt och 40-60% relativ luftfuktighet. Detta för att virket ska kunna vänja sig vid fukt och temperatur i rummet. Stavarna limmas fast på vägg med hjälp av montagelim (ex. PL600). Följ instruktionerna på limmet ni väljer. Se förslag på mönster bland produktdokumenten!

541-11-8

Missa inte tillbehören

16 andra produkter i samma kategori: