Ribbvägg Akutrade

Stort utbud av akutrade ribbväggar och tillbehör

Billiga ribbväggar för en förbättrad akustik

Här ser du ribbväggar akutrade som är tillverkade i Europa av trä med FCS certifiering och ger ditt hem, restaurang eller annan vägg ett betydande lyft i både akustik och estetik.

Du får ett snyggt naturligt utseende och kan ge ditt utrymme ett helt nytt utseende på mycket begränsad tid. Panelerna är otroligt enkla att montera och kan skruvas direkt på väggen genom den bakomliggande akustikfilten eller limmas på betongväggen med monteringslim. Om du vill ha ytterligare akustisk förbättring kan du montera reglar direkt på väggen och fylla ut med flera isoleringsskivor. Därpå sätter du din ribbvägg för att få bästa möjliga akustik och ljudnivå i rummet.

En ribbvägg har mer användningsområden än att sättas på en hel vägg. Man kan exempelvis montera den som en sänggavel, uppe i taket, vid poolen eller på flertal möbler i olika storlekar och former.

Utseende och konstruktion

Akutrade ribbväggarna är framtagna så att mindre spricker och knast framkommer utifrån trämaterialet och bidrar till en mer rustik yta. Därför kan det uppkomma flisor från denna standard version. Om du önskar en mer slät yta och en högre kvalité kan du se våra ribbväggar premium. '

Hur är ribbväggarna konstruerade?

Ribbväggarna är konstruerade med en akustikfilt med ribbor i MDF och med en synlig faner av valnöt eller ek.

Storlek och mått

Våra akutrade ribbväggar är framtagna i två olika storlekar med längden 2400 eller 2800 mm och båda storlekarna med bredden på 600 mm. Lamellavstånden är på 13 mm och den bakomliggande akustikfilten har en tjocklek på 8 mm. Totalt är dessa akustikpaneler 18 mm tjocka.


Kvalitén på vår standard och premium modell varierar och om du behöver placera ribbväggarna i förlängning av varandra rekommenderar vi Premium-varianten eftersom lamellavståndet kan variera lite på dessa akutrade ribbväggar. Om du eftersöker den bästa kvalitén är det Premium-versionen vi rekommenderar för att ge ditt hem ett betydande lyft.

Fler ribbväggar hittar du HÄR

Aktiva filter