Chat with us, powered by LiveChat

Ribbpanel massivt trä

Ribbpaneler anpassat för inomhus med miljön i fokus

Dessa ribbpaneler i massivt trä är hållbara, akustikförbättrande och anpassade för inomhus på både väggar och tak. Ribbpaneler som kan användas i många olika rum och byggnader för att förbättra akustiken då trämaterialet är ljudabsorberande men samtidigt ger rummet ett otroligt lyft med tanke på den skandinaviska designen.

Panelerna har en skandinavisk design i kombination med ett enkelt estetiskt uttryck i användning av hållbart naturmaterial. En träpanel där natur, funktionalitet, hållbarhet och design ansluter för att producera en större helhet Ribbpaneler är tillverkade av Norto som producerar panelerna av trärester från fönstertillverkning.

Montering: 

Det går både snabbt och enkelt att montera fast våra ribbpaneler på önskad plats som en fondvägg. Vi rekommenderar att använda 1,6x38 mm dyckert som spikas mellan ribborna. Det går även bra att limma upp panelerna med monteringslim på önskad plats.

Vi vill befria dig från att göra det hårda arbetet och vi vill att det ska vara enkelt att montera upp sina paneler på önskad plats utan några svårigheter. Därför kan du följa dessa 4 enkla steg för att montera fast dina paneler och du slipper att göra allt grundarbete som exempelvis spackla, slipa, eller måla ytan innan du monterar fast ribbpanelerna.

Följ dessa 4 steg:

1. Mät ytan där träribborna ska monteras.

2. Kapa ribbpanelen anpassat för den ytan du har mätt ut.

3. Spika eller limma fast panelen.

4. Sätt dig i fåtöljen och njut.

Aktiva filter

 • 2 195,00 kr

  Ribbpanel Massivt Furu, Obehandlat 250

  Ribbpanel tillverkat av obehandlat massivt furu, i sann skandinavisk design med ett enkelt estetiskt uttryck och användning av hållbara naturmaterial. En träpanel som kan användas för inomhusbruk där natur, funktionalitet, hållbarhet och design ansluter för att framkalla en större helhet. Ribbpanelerna är tillverkade av Norto, på ändträrester från fönstertillverkning. Provpaket går att beställa!

  Paneler per paket: 4 st
  Mått 4 paneler: (Längd x Bredd)
   250x82 cm
  Mått per panel: 250x20,5 cm

  Beställ en provbit här!

 • 2 895,00 kr

  Ribbpanel Massivt Furu, Svart...

  Ribbpanel tillverkat av obehandlat massivt furu där partiet mellan ribborna har målats svarta i fabrik. Resultatet är samma stilrena resultat som våra Akustikpaneler, men med full frihet att välja färg och finish på träet. Panelen följer skandinaviskt formspråk med ett enkelt estetiskt uttryck och användning av hållbara naturmaterial. Panelen kan användas för inomhusbruk där natur, funktionalitet, hållbarhet och design ansluter för att framkalla en större helhet. Ribbpanelerna är tillverkade av Norto, på ändträrester från fönstertillverkning. Provpaket går att beställa!

  Paneler per paket: 4 st
  Mått 4 paneler: (Längd x Bredd) 250x82 cm
  Mått per panel: 250x20,5 cm

  Beställ en provbit här!

 • Ribbpanel Massivt Furu,...
  • På rea!
  2 895,00 kr

  Ribbpanel Massivt Furu, Helsvart 250

  Ribbpanel helsvart i massivt furu är i skandinavisk design med ett enkelt estetiskt uttryck i användning av hållbart naturmaterial. En träpanel som kan användas för inomhusbruk där natur, funktionalitet, hållbarhet och design ansluter för att framkalla en större helhet. Ribbpanelerna är tillverkade av Norto som producerar panelerna av trärester från fönstertillverkning. Provpaket går att beställa!

  Paneler per paket: 4 st
  Mått 4 paneler: (Längd x Bredd) 250x82 cm
  Mått per panel: 250x20,5 cm

  Beställ en provbit här!