Akustikpanel som sänggavel

Gör enkelt om i sovrummet med akustikpanel och få en helt ny känsla. Sänggavel som du enkelt sätter upp själv.

Akustikpanel som sänggavel hemma hos Andrea Norrman

Hur gör man en sänggavel av akustikpanel?

Har du en 180 cm bred säng så räcker det med att köpa 3 st akustikpaneler till att det ska bli en sänggavel. Varje akustikpanel är 60 cm bred och finns i olika länger; 240 cm och 300 cm. Du kan enkelt kapa akustikpanelen på höjden om så önskas. Även på bredden går den bra att kapa så att de passar in i ditt sovrum.

Hemma hos en av våra kunder. Sänggavel i akustikpanel.

Se inspirationsbilder från våra kunder på sänggavlar i akustikpanel

Vi är tacksamma för alla fina bilder vi får från våra kunder. Som du kan se så finns det flera olika sorter av akustikpanel. Vår absolut populäraste är obehandlad ek men även valnöt beställs av många. Beroende på vad som passar bäst hemma hos dig kan du beställa efter tycke och smak. Har du svårt att bestämma vilken akustikpanel som passar allra bäst i ditt sovrum så kan du beställa provpaket på olika sorter. De skickas direkt hem till dig och då kan du betydligt bättre se vilken som passar in hemma hos dig.

Sänggavel i akustikpanel i ek hos #ladhusmedvinkel

Du fäster enkelt akustikpanelen med skruv som du kan köpa till hos oss på Stonewall.se. Det går även bra att limma upp akustikpanelerna direkt på väggen.

Sänggavel i akustikpanel hemma hos en av våra kunder

En sänggavel i akustikpanel är inte bara fin att se på utan skapar också en skönare akustik i rummet. Den ljuddämpande effektern är egentligen grunden till varför just som namnet säger akustikpanel togs fram från början. Numera är det också ett sätt att inreda och få in mjukare värden i rummet med trädets fina intryck.

Ett fint sätt att göra om i ditt sovrum med en akustikpanel som sänggavel. Bild från en av våra kunder.

Vi har också färdiga sänggavlar i höjden 120 cm som finns i ek och valnöt.

Vill du se eller läsa mer om hur du ska göra sänggavel med aksutikpanel så kan du kika in på vår hemsida!

Sänggavel från Stonewall.se hemma hos en av våra kunder