Stonewall.se säljer stenvägg, skiffervägg, fusktegel, väggsten till den kvalitets- och prismedvetna kunden. Vi levererar direkt till din dörr, oavsett om du är konsument, företag, inredningsbyrå, byggfirma eller grossist.
Vi importerer själv direkt från producent och kan därför hålla otroligt låga priser samtidig som kvalitén på våra stenvägger, väggsten och fusktegel är mycket högre än vad våra konkurrenter säljer till samma pris – det vågar vi garantera, och ger därför också 2 veckors öppet köp.  

Du är välkommen att besöka oss i vår lager/showroom på Godsvägen 19 i Trelleborg.

STONEWALL.se är en del av KFL Trading AB som också driver STORKÖKSBUTIKEN.seKNIVOGASTRO.se och ROSTFRIABORD.se. Storköksbutiken säljer restaurangutrustning till storkök och restauranger. Knivogastro säljer köksknivar och kockknivar i bästa kvalité. 

Hos KFL Trading AB tror vi på att service gör en skillnad och vi jobbar därför extra hårt för att våra kunder är 100 % nöjda.
Har du frågor eller funderingar kring några av våra produkter, tveka inte kontakta oss.

Du når oss lättast på mail@stonewall.se eller telefon: 0410 41 444 – du är självklart också alltid välkommen att komma förbi vår lager/utställningslokal på Godsvägen 19 i Trelleborg.

Besöksadress
Stonewall
Godsvägen 19
231 62 Trelleborg
mail@stonewall.se
tel.: 0410 41 444
 

Bankuppgifter:
Handelsbanken Trelleborg
Bankgiro: 852-7152