Chat with us, powered by LiveChat
  • På rea!

Ribbpanel Massivt Furu, Helsvart 250

2 895,00 kr
Inkl. moms

Ribbpanel helsvart i massivt furu är i skandinavisk design med ett enkelt estetiskt uttryck i användning av hållbart naturmaterial. En träpanel som kan användas för inomhusbruk där natur, funktionalitet, hållbarhet och design ansluter för att framkalla en större helhet. Ribbpanelerna är tillverkade av Norto som producerar panelerna av trärester från fönstertillverkning. Provpaket går att beställa!

Paneler per paket: 4 st
Mått 4 paneler: (Längd x Bredd) 250x82 cm
Mått per panel: 250x20,5 cm

Beställ en provbit här!

Kvantitet

Norto - Hållbar interiör av Upcycled material
Norto är ett nordiskt design- & interiörvarumärke med ett produktsortiment helt tillverkat av hållbara material - för tak, vägg, golv och köksinredning. Produkterna är tillverkade av spillvirke från fönsterkonstruktion - som ställer höga krav på formstabilitet. Nortos produkter är skapade med respekt för naturen och omtanke för skogsbruket genom användnings av miljö-certifierat trä. Stonewall.se är exklusiv distributör av Nortos produkter på den svenska marknaden.

Montering:

Det går både snabbt och enkelt att montera fast våra ribbpaneler på önskad plats som en fondvägg. Vi rekommenderar att använda 1,6x38 mm dyckert som spikas mellan ribborna. Det går även bra att limma upp panelerna med monteringslim på önskad plats.

Vi vill befria dig från att göra det hårda arbetet och vi vill att det ska vara enkelt att montera upp sina paneler på önskad plats utan några svårigheter. Därför kan du följa dessa 4 enkla steg för att montera fast dina paneler och du slipper att göra allt grundarbete som exempelvis spackla, slipa, eller måla ytan innan du monterar fast ribbpanelerna.


Följ dessa 4 steg:

  1. Mät ytan där träribborna ska monteras.
  2. Kapa ribbpanelen anpassat för den ytan du har mätt ut.
  3. Spika eller limma fast panelen.
  4. Sätt dig i fåtöljen och njut.

Paneler per paket: 4 st
Mått: (Längd x Bredd)
 250x82 cm per paket
Mått per panel: 250x20,5 cm

Vikt per paket: 16,5 kg (4,1 kg)

541-35-250

2 andra produkter i samma kategori: