Chat with us, powered by LiveChat

Fusktegel Modulo Belize Salmon - 1m2

499,00 kr

(424,00 kr / m2)

Inkl. moms

Fuskteglet Belize återskapar en tegelblandning som är vanligt förekommande i äldre industriella byggnader. Stenarna har varma och inbjudande färger med ett medvetet slitet utseende. Belize är väl lämpad för många olika användningsområden och är en smältdegel mellan det traditionella och moderna formspråket. Stenarna installeras enkelt, och ojämnheter i montaget gör nästan stenen bara snyggare.

I paketen finns det ett mindre antal halvstenar, för att skapa ett levande mönster eller hjälpa till när passbitarna behöver vara mindre. Majoriteten av stenarna är i full bredd. (215mm).

Mått:

  • Bredd: 110 och 215 mm
  • Höjd: 63 mm
  • Tjocklek: 14-18 mm
  • m2 per frp: 1,0
Kvantitet

Modulo - My Life Style, My Design
Modulo började sin resa för över fyrtio år sedan, då de började sälja högkvalitativa stenprodukter i Frankrike. Numera hittar man företagets produkter på jordens allra flesta kontinenter, som hjälper människor att omforma sitt hem eller kontor - oavsett budget. Modulo sätter kvaliteten främst och levererar högkvalitativa produkter av cement eller natursten, perfekt designad för att återskapa känslan av rustika sten- och tegelväggar.

SW402937

Missa inte tillbehören

Kunder som köpt denna produkt har också köpt:

16 andra produkter i samma kategori: