Chat with us, powered by LiveChat
Vår absolut mest populära ribbvägg - i exklusiv dansk kvalité

Ribbvägg Premium Ek 360

3 500,00 kr
Inkl. moms

Ribbvägg i obehandlat ek i bästa kvalité - 60x360cm.

OBS! 360cm panelen endast till upphämtning eller i samband med partisändning (större order) Kontakta oss gärna om det är aktuellt med 360cm panel.

Skapar en fantastisk atmosfär och gör akustiken bättre. Ribbpanelen är enkel att montera med lim eller skruv direkt på väggen. Ribbpanelen som också kallas akupanel är tillverkad i Danmark med FSC certifierat trä. 

Mått:

  • Finns också i längd: 2400 eller 3000 mm
  • Bredd: 600 mm
  • Djup: 20 mm
Kvantitet

Hur sätter man upp ribbväggar?

Våra ribbväggar är mycket lätta att montera. Du kan sätta upp dom direkt på väggen eller på en reglad vägg. Du slipper allt förarbete med att spackla, slipa eller måla väggen innan. Ribbväggarna går också utmärkt att sätta upp i taket. Du monterar ribbväggarna med lim eller med skruv direkt på väggen. Har du inte tummen mitt i handen så klarar du absolut att göra detta själv och behöver inte anlita en snickare för att montera upp dina paneler.

En ribbvägg ger en modern och snygg känsla i hela rummet. Väljer du att klä in en hel vägg eller bara en del av den så skapar det ändå ett otroligt lyft till rummet. Det visuella får inte bara ett lyft utan med en ribbvägg som också kallas för akustikpanel får du en bättre akustik. Många restauranger, hotell eller större offentliga miljöer använder akupanel för att dämpa ljudnivån och förbättra akustiken. Våra akupaneler eller ribbväggar har blivit professionellt ljudtestade EN/DS 354:2003 hos DELTA i Hørsholm, A part of Rice Technology. Testresultatet på ljudnivån kan skickas om man så önskar.

Vad är ribbväggarna tillverkade av och var? 
Ribbväggarna är tillverkade i Danmark av FSC certifierat trä. Bakom ribborna sitter en filt som är 9 mm tjock och som är speciellt framtagen för att vara ljudabsorberande. Denna filt är tillverkad av återvunnen plast.

Ribborna är 11 mm djupa och 27 mm breda med ett mellanrum på 13 mm. Träribborna är monterade på den bakomliggande akustikfilten. Panelen är i allt 20 mm tjock.

441-15-360

Missa inte tillbehören

16 andra produkter i samma kategori: