NYHET! Dansk designpanel

Vi kan stolt meddela att vi nu har de danska designpanelerna från Norto i vårt sortiment.
Norto är ett nordiskt design- & interiörvarumärke med ett produktsortiment helt tillverkat av hållbara material – för tak, vägg, golv och köksinredning.

Nortos produkter är skapade med respekt för naturen och omtanke för skogsbruket genom användnings av miljö-certifierat trä. Stonewall.se är exklusiv distributör av Nortos produkter på den svenska marknaden.

Väggpanel Norto Munk

Med väggpanelen Norto Munk kan du skapa din egna unika vägg. Varje paket är unikt och varje paket innehåller bitar av varierande längder och tjocklekar. Resultatet blir en levande vägg med ett otroligt snyggt formspråk, där träet får ta väggen i anspråk. Panelen levereras obehandlad, men med hjälp av målarfärg eller lasyr kommer träets naturliga ådring fram och ger ett enormt lyft i varje rum det hamnar i.

Norto Munk

Väggpanelen Norto Munk kommer i klossar som passar in i varandra och som du kan bygga precis som du vill. Måla den eller låt den vara obehandlad som den kommer.

Del av väggpanelen Norto Munk.

Väggpanel Norto Leth

Norto har på ett spännande sätt omvandlat spillvirket till dekorativa klossar i tre olika storlekar. Man kan blanda tjocklekar för att få ytterligare mönster på djupet, eller anpassa storleken.

Väggpanel Norto Leth