Chat with us, powered by LiveChat
Lim och impregnering

Uppsättning och impregnering

Producenten av vår stenvägg, Incana rekommenderar deras egna lim för uppsättning. Limmet är testat och använt i flera år till just denna produkt. Därför är du försäkrad om att limmet är den bästa för din produkt. Limmet du beställer samtidigt med stenvägg är fraktfritt.

Aktiva filter

 • Kakelfix Bostik Universal...
  • -60,00 kr
  199,00 kr 259,00 kr

  Kakelfix Bostik Universal Flex - 15kg

  Högkvalitativt kakelfix från Bostik, som fungerar lika bra inom- som utomhus! Fungerar för sättning av kakel, klinker, keramiska skivor eller natursten. Tål värmegolv och fungerar fint i våtutrymmen. Fäster på de flesta icke-organiska material såsom betong, puts, spackel, gips och PVC. Fogbar efter 12 timmar. En säck fix blir ca. ~7,5 liter.

 • 199,00 kr

  Stenimpregnering Modulo 750ml

  Impregneringsspray från Modulo som är speciellt framtagen för att skydda sten från väta och smuts. En flaska räcker till ungefär 9m2. Tänk på att impregnering ska ske efter montage, när både sten, fix och fogmassa är helt torr.

  OBS! Vissa stentyper från Modulo är fabriksbehandlade med impregneringsmedel och bör därmed inte impregneras fler gånger. Är du osäker på om du behöver impregneringsvätska - kontakta kundtjänst.

 • 499,00 kr

  Fogmassa Modulo Antik 15kg

  Fogmassa för stenväggar. Fogen är anpassad i kornstorlek och färg att efterlikna utseendet från åldrad fog, där små stenar och ojämnheter uppstår med tiden. Ger din vägg en rustik känsla, åldrad från första dagen. Fogmassan är frost- och vattensäker, vilket gör den lämplig för bruk både inne och ute.

  OBS! Tänk på att fogen måste appliceras mellan +5 och +35 grader celsius för att cementen ska kunna härda.

  • Öppentid: 1h
  • Åtgång: Ca 5kg/m2
  • Torktid: 24 timmar