Chat with us, powered by LiveChat

Belysning för Ribbpanel

Med hjälp av LED-belysning skapar du enkelt ett stämningsfullt inslag till ribbpanelerna. Våra LED-lister är långa nog även för våra längre modeller paneler och systemet är helt modulärt, dvs. du kan bygga på med ytterligare belysning i framtiden om.

Aktiva filter

 • 2 195,00 kr

  LED-belysning För Ribbpanel

  Komplett paket med LED-belysning för akustikpaneler som placeras i utrymmet mellan ribborna på panelen. Montaget blir i det närmaste osynligt och är en stämningsfullt sätt att bygga in belysning på väggen. Fungerar lika bra i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. LED-listen och skenan är 3m lång och anpassas enkelt till mindre storlek om så önskas. Listen limmas fast mot duk och ribbor. Alla kablar kopplas enkelt och tryggt in i transformatorn och sitter ordentligt fast.

  Hela vårt LED-sortiment är modulärt, vilket gör att du enkelt lägger till ytterligare lister. Tänk dock på att transformatorns effekt sätter en gräns för hur många LED-lister du kan koppla till den.

  Komplettera med fjärrstyrningspaket som innehåller mottagare och strömbrytare med dimmerfunktion.

 • 449,00 kr

  Fjärrstyrningspaket för LED-belysning 3m

  Paket för fjärrstyrning innehållandes trådlös mottagare och strömbrytare med dimmerfunktion. Installeras enkelt och programmeras med tydliga ljussignaler. Strömbrytaren fästes på väggen med medföljande dubbelhäftande tejp.

  Vill du styra belysningen på mer än en transformator kan varje strömbrytare styra upp till 20 enheter.

 • 999,00 kr

  LED-list för Ribbpanel 3m

  Komplett dimmbar LED-strip med 3m lång skena och diffuser som passar perfekt mellan ribborna på dina akustikpaneler. Finns i två olika ljusstyrkor. Tänk på att olika transformatorer kan hantera olika mängder och längder LED-list.

  OBS! Denna produkt innehåller bara LED-list, aluminiumskena och diffuser! Transformator/driver krävs för att produkten ska fungera!

 • 699,00 kr

  Transformator för LED-list 3m

  Transformator till led-list

 • 299,00 kr

  Trådlös Mottagare för LED-list 3m

  Mottagare till led-list trådlös

 • 299,00 kr

  Strömbrytare/Dimmer för LED-list 3m

  Strömbrytare/dimmer för led-list 3 mm. Tillbehör till akustikpanel