Chat with us, powered by LiveChat
  • -291,00 kr
Ribbvägg valnöt badrum
  • Ribbvägg valnöt badrum

Ribbvägg Valnöt Badrum 244

1 299,00 kr Spara 291,00 kr
1 590,00 kr
Inkl. moms

Denna ribbvägg (akustikpanel) i valnöt är speciellt anpassad för badrum och andra fuktiga miljöer. En ribbvägg som även är akustikförbättrande och ger rummet ett otroligt lyft. Genom att täta ändarna med klarlack kan trämaterialet på ett optimalt sätt klara av den fuktiga miljön. OBS! Får max användas i våtzon 2.

Mått:

  • Längd: 244 cm
  • Bredd: 60 cm
  • Djup: 2,2 cm
  • Beställ en provbit!
Kvantitet

Ribbväggar för badrum

HUR SÄTTER MAN UPP RIBBVÄGGAR?

VÅRA RIBBVÄGGAR ÄR MYCKET LÄTTA ATT MONTERA. DU KAN SÄTTA UPP DOM DIREKT PÅ VÄGGEN ELLER PÅ EN REGLAD VÄGG. DU SLIPPER ALLT FÖRARBETE MED ATT SPACKLA, SLIPA ELLER MÅLA VÄGGEN INNAN. RIBBVÄGGARNA GÅR OCKSÅ UTMÄRKT ATT SÄTTA UPP I TAKET. DU MONTERAR RIBBVÄGGARNA MED LIM ELLER MED SKRUV DIREKT PÅ VÄGGEN.


Användningsområden
Med tanke på den konstanta luftfuktigheten i ett badrum är det förmodligen inte de flesta människors första val att använda ribbväggar av trä att inreda väggar och tak med. Vi har därför ribbväggar/akustikpaneler som är speciellt anpassade för badrum och fuktiga miljöer och är lämplig för inomhusklimat med en luftfuktighet upp till 55% för att du ska kunna få en touch av organiskt, naturligt utseende och värme i kontrast till den kalla känslan av kaklet. I kombination med att ribbväggarna ger ett otroligt lyft till rummet så är ribbväggarna även akustikförbättrande och ger en mer behaglig ljudnivå som inte studsar lika mycket.

Genom att applicera klarlack eller silikon på ändarna av ribbväggen vid installation medför det ett skydd för trämaterialet mot den fukt som kan förekomma i badrum eller annat våtutrymme.

Material:
Träribborna är gjorda av en trämassa och laminat limmade på en akustilfilt. 

2166678

Kunder som köpt denna produkt har också köpt:

3 andra produkter i samma kategori: