Vår stenvägg omtalad i media 

 

4. Maj 2013 tipsade Aftonbladets "Härligt Hemma" redaktion om vår Montana Grey stenvägg.

Stonewall i härligt hemma

 Se fler fina bilder inskickat av nöjda kunder.

 ---

Nyhet på mynewsdesk 15. april 2013

Stor REA just nu hos stonewall.se

Våren är på intågande och så är också alla roliga utomhus projekt hemma.

Vi firar våren genom att ha upp till 20 % rabatt på många av våra exklusiva väggstenar/dekorstenar. T.ex. köper du den populära stenväggen Montana Grey sparar du hela 90 kr/per förpackning.

Vi har också prissänkt provpaketet – till långt under halva priset – om du vill kolla färg och design innan du beställer stenvägg till ditt hem.

Visste du att vår sten går lika bra att använda utomhus som t.ex. fasad eller till terrasen?

Rean pågår fram till 15 maj så passa på och gör din beställning redan idag!

---

Pressmeddelande på mynewsdesk 25. september 2012

Nylanserad webbutik www.stonewall.se, populär hos gör-det-själv folket i Sverige

www.stonewall.se är det nya tillskottet inom gruppen av spännande butiker på nätet till gör-det-själv folket i Sverige. Det är en av få platser där det är möjligt att köpa så kallad stenvägg – till konkurrenskraftiga priser. Produkterna är alla imiterade stenar, vilket betyder att de är stöpta i cemengranulat. Det ger dom unika möjligheter rörande färgsammansättning och det gör också stenarna mycket enklare att arbeta med. Sist men inte minst kan man köpa stenen betydligt billigare än äkta natursten.

”Vi lanserade vår site i maj och har sedan starten fullt upp med kundförfrågningar” berättar Kristoffer Falk Lauritsen. Han är det danska drivet i det unga svensk-danska par som har startat www.stonewall.se som agent för KPA Company i Danmark.

Kristoffer och frun Charlotta är boende i Malmö där de njuter av livet med deras 1-åriga hund. De mötte varandra för några år sedan på en semester i Egypten och generellt fyller resor deras liv. Vardagen är också präglad av passion för mountainbike, inredning och idén om en framgångsrik internetbutik.                                                  

”Vi tar utgångspunkt i vad vi själva som kräsna förbrukare kräver och vad vi menar är bra service. Vi önskar att kunden får en bra upplevelse varje gång de handlar av oss och därför lägger vi stor fokus på personlig service där vi går långt för att uppfylla våra kunders behov.  Nyckelorden för oss är flexibilitet, personlig och generellt god service. Vi är stolta att kunna erbjuda en webshop som enbart fokuserar på stenvägg. Därför erbjuder vi också ett djupare och bredare sortiment än vad marknaden annars är van vid” berättar Charlotta som har en bakgrund inom turism och marketing.

Stonewall.se samarbetar också med en av Sveriges stora möbeltillverkare Furninova AB. Samarbetet började med att stonewall.se levererade stenvägg till en fotoshoot. Nu förbereds också arbetet med att Furninovas mässtånd i Köln år 2013 eventuellt ska vara beklätt med stenvägg från stonewall.se.

”Vi får väldigt mycket ros för vår hemsida och våra produkter – speciellt är kunderna glada för att kunna beställa provpaket med 3 olika designs och färger. Dessutom arbetar vi också med ett fast pris på frakt så våra kunder lättare kan överskåda det totala priset – oansett orderns storlek ” berättar Kristoffer som med sin bakgrund inom logistik och transport verkligen är i sitt rätta element.

Stonewall har nu varit igång i 4 månader och har redan kommit lång väg. Förväntningarna från parets sida är stor – inte minst på sig själva och ska den goda starten växa till ett mer permanent tillstånd är de klara över att det ligger spännande utfodringar framöver. Driv, entusiasm, hög servicenivå och kvalitetsprodukter är nämligen de ord stonewall.se önskar att bli kända för.