Chat with us, powered by LiveChat

Stenvägg Modulo Rubisco Grey - 0,61m2

499,00 kr

(819,00 kr / m2)

Inkl. moms

Rubisco är en marmorimitation som fullkomligen skriker sofistikation, utan att för den delen komma i närheten av marmors känslighet för temperatur och slag. En lyxig och inbjudande stenvägg som fungerar lika bra inom- som utomhus och som enkelt bjuder på mångsidighet och variation. Stenen ser inte bara fin ut, utan är robust och hållbar under många år samtidigt som den är enkel att underhålla och installera.

OBS! Stenen är främst tänkt för bruk inomhus, men utomhus fungerar stenen fint på torra väggar under tak. Stenen ska inte installeras på ytor där vatten kan penetrera hela underlaget, t.ex. fristående murar eller staket.

Rubisco Grey har förbehandlats med impregnering i fabrik. Komplettering med ytterligare impregnering avrådes.

Mått:

  • Bredd: 390 mm
  • Höjd: 97 mm
  • Tjocklek: 10-20 mm
  • m2 per frp: 0,61
Kvantitet

Modulo - My Life Style, My Design
Modulo började sin resa för över fyrtio år sedan, då de började sälja högkvalitativa stenprodukter i Frankrike. Numera hittar man företagets produkter på jordens allra flesta kontinenter, som hjälper människor att omforma sitt hem eller kontor - oavsett budget. Modulo sätter kvaliteten främst och levererar högkvalitativa produkter av cement eller natursten, perfekt designad för att återskapa känslan av rustika sten- och tegelväggar.

SW403909

Missa inte tillbehören

16 andra produkter i samma kategori: