Chat with us, powered by LiveChat
  • −20%

Stenvägg Modulo Rugged Ledgestone Grey - 0,52m2

399,20 kr Spara 20%

(767,20 kr / m2)

499,00 kr
Inkl. moms

Rugged Ledgestone är en flexibel stenimitation som passar in i princip överallt, här i klassisk grå-svart stenimitation. På ett enkelt sätt skapas en lyxig känsla med naturliga inslag, t.ex. som en fondvägg, för att förstärka en naturlig utsikt eller för att skapa en levande känsla runt kaminen. Stenen går att placera överallt i huset och ger ett levande intryck som sticker ut bland de andra husen på gatan. Stenen installeras enkelt utan att någon fog behövs mellan stenarna.

OBS! Stenen är främst tänkt för bruk inomhus, men utomhus fungerar stenen fint på torra väggar under tak. Stenen ska inte installeras på ytor där vatten kan penetrera hela underlaget, t.ex. fristående murar eller staket.

Rugged Ledgestone Grey har förbehandlats med impregnering i fabrik. Komplettering med ytterligare impregnering avrådes.

Mått:

  • Bredd: 505 mm
  • Höjd: 145 mm
  • Tjocklek: 30-36 mm
  • m2 per frp: 0,52
Kvantitet

Modulo - My Life Style, My Design
Modulo började sin resa för över fyrtio år sedan, då de började sälja högkvalitativa stenprodukter i Frankrike. Numera hittar man företagets produkter på jordens allra flesta kontinenter, som hjälper människor att omforma sitt hem eller kontor - oavsett budget. Modulo sätter kvaliteten främst och levererar högkvalitativa produkter av cement eller natursten, perfekt designad för att återskapa känslan av rustika sten- och tegelväggar.

SW403767

Missa inte tillbehören

Kunder som köpt denna produkt har också köpt:

16 andra produkter i samma kategori: