Chat with us, powered by LiveChat
  • −40%

Stenvägg Vermont Royale - 0,38 m2

136,80 kr Spara 40%

(359,40 kr / m2)

228,00 kr
Inkl. moms

UTGÅENDE PRODUKT! ENDAST 3 PKT KVAR (13/5)!!

Vermont är en dekorativ sten med distinkt karaktär - såväl på insidan som utsidan av husets väggar. Massiv och med olika struktur på de individuella stenarna imponerar det på de flesta. Med textur och färg lånad från naturen ger färdigmonterad Vermont-sten ett otroligt utseendelyft. Även på insidan spränger den flata standardlösningar och skapar ett levande intryck när ljuset faller på den. Stenen påminner om Montana men har en grövre struktur; som perfekt skapar en illusion av en riktig stenvägg. OBS! Utgående sortiment!

Storlek:

  • Bredd: 375 mm
  • Höjd: 100 mm
  • Tjocklek: 25 mm
  • Matchande hörnsten hittar du här!

Mängdrabatter

Kvantitet Mängdrabatt Du Sparar
3 45% Upp till 307,80 kr
Kvantitet

Vermont påminner om Montana men har en grövre struktur perfekt till att skapa en illusion av en riktigt stenvägg. Den varierande strukturen ger ett intryck av att huset är uppbyggt av en äkta stenvägg. Vermont kan användas både inne och ute till vägg eller fasad och är som Montana mycket enkel att montera.

Vermontserien är enkel att montera. Varje bit är rektangulär och med jämna kanter vilket innebär att du inte behöver foga mellan stenarna.

Vermont stenvägg kommer i paket av 0,38 m2 med stenar som är 38 x 10 cm. Tjockleken är ca 2,5 cm och varje paket väger 13 kg. Varje paket innehåller 10 gjutna sten. Det är färgad gjuten stenvägg med elegant struktur. Att stenarna blir färgade har sin fördel mot tex skiffervägg. Väggen får ett mer enhetligt utseende, är lättare att arbeta med och finns i många olika formationer och färger. Både naturfärgade och moderna färger hittar du hos oss.

Frakt från endast 459 kr beroende på var i landet du bor. OBS provpaket har en fraktkostnad på endast 99 kr.

019B10700

Missa inte tillbehören

Kunder som köpt denna produkt har också köpt:

16 andra produkter i samma kategori: