Chat with us, powered by LiveChat

Korkvägg California 30x60 cm

199,00 kr
Inkl. moms

Korkväggen California är tillverkad av massiv naturlig kork med en unik struktur på sin yta. Skivorna är sammansatt av olika block av kork, som ger ett varierat och levande utseende med variationer i färg, tjocklek och struktur. California pendlar mellan varma bruna toner och blonda, solblekta partier.

Mått:

  • Bredd: 30 cm
  • Höjd: 60 cm
  • Tjocklek: 0,7 cm

OBS! Kork är ett levande material! Dimensioner, färg och tjocklek kan variera något, beroende på korkens naturliga egenskaper!

Leveranstid: 1-2 veckor.

Kvantitet

Kork har under århundraden använts som material, främst för flöten, skor och flaskförslutare. I mer modern tid har kork ofta hamnat under golv som dämpande material mellan undergolv och parkett- eller laminatgolv. Nu börjar kork även hitta in i riktiga finrum, mycket tack vare de egenskaper materialet naturligt besitter. Materialet är i sig själv branddämpande och avger inga giftiga gaser när det brinner. Ljud- och vibrationsdämpningen förbättrar trivseln i rummen korken hamnar i utan att man behöver behandla materialet med något. Tack vare sin lätta vikt går det enkelt att montera på alla underlag - även putsade och murade väggar.

Kork tillverkas av korkekens bark och får naturligt en naturlig och oregelbunden struktur. Varje vägg blir med andra ord unik och de härligt mörka tonerna i träet ger liv och naturlig ro vart än det hamnar. I kombination med valnötsdetaljer, eller som komplement till en vägg klädd med valnötspanel kommer det absolut bästa ur bägge materialen fram.

CorkWallTile-California

16 andra produkter i samma kategori: