Chat with us, powered by LiveChat
Korkvägg Karen med kontrast i vitt och bröstpanel i akustikpanel från Stonewall.se
  • Korkvägg Karen med kontrast i vitt och bröstpanel i akustikpanel från Stonewall.se

Korkvägg Karen 60x45 cm

249,00 kr
Inkl. moms

Fin korkvägg med ljus bakgrund till den naturfärgade korken. Skapar ett livfullt och naturligt intryck i rummen de hamnar i. Skivorna är så tunna att de enkelt skärs till rätt storlek med en vass hobbykniv och monteras med lim.

Mått:

  • Bredd: 60 cm
  • Höjd: 45 cm
  • Tjocklek: 3 mm
Kvantitet

Kork har under århundraden använts som material, främst för flöten, skor och flaskförslutare. I mer modern tid har kork ofta hamnat under golv som dämpande material mellan undergolv och parkett- eller laminatgolv. Nu börjar kork även hitta in i riktiga finrum, mycket tack vare de egenskaper materialet naturligt besitter. Materialet är i sig själv branddämpande och avger inga giftiga gaser när det brinner. Ljud- och vibrationsdämpningen förbättrar trivseln i rummen korken hamnar i utan att man behöver behandla materialet med något. Tack vare sin lätta vikt går det enkelt att montera på alla underlag - även putsade och murade väggar.

Kork tillverkas av korkekens bark och får naturligt en naturlig och oregelbunden struktur. Varje vägg blir med andra ord unik och de härligt mörka tonerna i träet ger liv och naturlig ro vart än det hamnar. I kombination med valnötsdetaljer, eller som komplement till en vägg klädd med valnötspanel kommer det absolut bästa ur bägge materialen fram.

Karen-Kork-Hvid

16 andra produkter i samma kategori: