Chat with us, powered by LiveChat

Korkvägg Midnight

199,00 kr
Inkl. moms

Väggskiva i naturlig kork, härligt spräcklig mörkbrun i färgen. Dämpar effektivt ljud och vibrationer. Mönstret i korken har bra variation, både i form och färg. Skapar en dekorativ atmosvär med naturligt varma toner. Välj mellan två olika tjocklekar på skivorna! 6mm varianten är något för tunn för att användas som anslagstavla, men 12mm-varianten fungerar fint!

Mått:

  • Bredd: 60 cm
  • Höjd: 30 cm
Tjocklek (mm)
  • 12
  • 6
Kvantitet

Kork har under århundraden använts som material, främst för flöten, skor och flaskförslutare. I mer modern tid har kork ofta hamnat under golv som dämpande material mellan undergolv och parkett- eller laminatgolv. Nu börjar kork även hitta in i riktiga finrum, mycket tack vare de egenskaper materialet naturligt besitter. Materialet är i sig själv branddämpande och avger inga giftiga gaser när det brinner. Ljud- och vibrationsdämpningen förbättrar trivseln i rummen korken hamnar i utan att man behöver behandla materialet med något. Tack vare sin lätta vikt går det enkelt att montera på alla underlag - även putsade och murade väggar.

Kork tillverkas av korkekens bark och får naturligt en naturlig och oregelbunden struktur. Varje vägg blir med andra ord unik och de härligt mörka tonerna i träet ger liv och naturlig ro vart än det hamnar. I kombination med valnötsdetaljer, eller som komplement till en vägg klädd med valnötspanel kommer det absolut bästa ur bägge materialen fram.

MID306006-Midnighttackboard

16 andra produkter i samma kategori: