Chat with us, powered by LiveChat

Akustikpanel Norto Holm

729,00 kr
Inkl. moms

Holm från Norto är en akustikpanel som skiljer sig från mängden. Istället för de klassiska avlånga ribborna har spillvirke från trappräckes-produktion fästs på en ljudabsorberande akustikduk. Panelerna är skurna i bitar om 60x60 cm, vilket gör dem behändiga att använda även på mindre ytor. Klossarna är 88x88 mm stora och bildar ett kvadratiskt mönster, men då klossarna har olika djup skapas en tredimensionell effekt, som både ger ett spännande estetiskt inslag och även bryter väggens flata yta - vilket ytterligare förbättrar akustiken i rummet. Träklossarnas naturliga struktur, med kvist, årsringar och bark ger ett rustikt och massivt intryck.

Panelerna säljs styckevis.

Mått:

  • Bredd: 60 cm
  • Höjd: 60 cm
  • Tjocklek: 29 mm
  • Klossarnas storlek: 88x88 mm
  • Klossarnas tjocklek: 10, 15, 20 mm
  • Avstånd mellan klossarna: 10 mm
  • m²/skiva: 0,36
Kvantitet

Norto - Hållbar interiör av Upcycled material
Norto är ett nordiskt design- & interiörvarumärke med ett produktsortiment helt tillverkat av hållbara material - för tak, vägg, golv och köksinredning. Produkterna är tillverkade av spillvirke från fönster-, möbel- och byggvarutillverkning - som ställer höga krav på kvalitet och formstabilitet. Nortos produkter är skapade med respekt för naturen och omtanke för skogsbruket genom användnings av miljö-certifierat trä. Stonewall.se är exklusiv distributör av Nortos produkter på den svenska marknaden.

Montering:
Innan montage ska panelerna kontrolleras för synliga fel. Reklamationer som sker efter montage godkänns inte. Innan montage ska panelerna förvaras i det rum de ska monteras i under minst 48h - minst 20 grader varmt och 40-60% relativ luftfuktighet. Detta för att virket ska kunna vänja sig vid fukt och temperatur i rummet. Vi rekommenderar inte att Toft monteras i utrymmen där den relativa luftfuktigheten överstiger 60%! Panelerna monteras antingen med lim eller skruv. Lim påföres i strängar utmed kanterna och kors/tvärs över mitten. Skruvar fästes i hörnen av panelen enligt bild i monteringsinstruktionen.

Underhåll:
Generellt sett behöver inte Norto Holm underhållas. Vid rengöring rekommenderas, i största möjliga mån, att inte använda vatten. Torka av panelerna med en torr trasa, dammsugare eller liknande efter behov. Trä är ett levande material och kommer åldras naturligt med tiden. Då Holm är tillverkad av spillvirke förekommer naturligt kvist, årsringar och kärnvirke. Detta är alltså inte reklamationsgrundande.

541-17-1

Missa inte tillbehören

Kunder som köpt denna produkt har också köpt:

7 andra produkter i samma kategori: