• Ny

Ribbväggar Premium - Ek Vit

1 895,00 kr
Inkl. moms

Ribbvägg med vitlackerad ek i toppkvalité. Ribbpanelen är enkelt att montera med lim eller skruv direkt på väggen. Skapar en fantastik atmosfär och göra akustiken bättre. Måtten är: 2400x600x20 eller 3000x600x20 mm, välj storlek i menyn. Ribbpanelen som också kallas akupanel är tillverkad i Danmark med FSC certifierat trä. 

Längd
Kvantitet

Hur sätter man upp ribbväggar?

Våra ribbväggar är mycket lätta att montera. Du kan sätta upp dom direkt på väggen eller på en reglad vägg. Du slipper allt förarbete med att spackla, slipa eller måla väggen innan. Ribbväggarna går också utmärkt att sätta upp i taket. Du monterar ribbväggarna med lim eller med skruv direkt på väggen. Har du inte tummen mitt i handen så klarar du absolut att göra detta själv och behöver inte anlita en snickare för att montera dom.

En ribbvägg ger en modern och snygg känsla i hela rummet. Väljer du att klä in en hel vägg eller bara en del av den så skapar det ändå ett otroligt lyft till rummet. Det visuella får inte bara ett lyft utan med en ribbvägg som också kallas för akustikpanel får du en bättre akustik. Många restauranger, hotell eller större offentliga miljöer använder akupanel för att dämpa ljudnivån och förbättra akustiken. Våra akupaneler eller ribbväggar har blivit professionellt ljudtestade EN/DS 354:2003 hos DELTA i Hørsholm, A part of Rice Technology. Testresultatet på ljudnivån kan skickas om man så önskar.

441-16-240