Chat with us, powered by LiveChat
  • -199,00 kr

Akustiktavla Svanen 60x120 cm

1 100,00 kr Spara 199,00 kr
1 299,00 kr
Inkl. moms

I en hyllning till Danska designklassiker kombinerat med ljudabsorberande egenskaper har Fibrotech skapat dessa unika, dekorativa akustiktavlor. På den härligt finstrukturerade träbetongytan möts inspirationen till och formerna av den klassiska fåtöljen. Trycket är av högsta kvalitet och säkerställer att motivet kommer hålla under många år framöver.

Den klassiska fåtöljen designades 1958 av Arne Jacobsen och har sedan dess stått som inspiration till otaliga tolkningar av det tidlösa utseendet. Möblerna designades till SAS Royal-hotellet i centrala Köpenhamn. Svanen är ett återkommande tema i skandinavisk bildspråk sedan århundraden. Med hjälp av tavlan är det enkelt att se var designerns inspiration kommer ifrån, och är ytterligare ett exempel på hur skandinavisk design många gånger hittar sitt ursprung i naturen.

Mått:

  • Bredd: 60 cm
  • Höjd: 120 cm
  • Djup: 1,5 cm
Kvantitet

Tavlan skruvas som enklast upp, men det går även att fästa krokar/öglor i tavlans överkant för enklare upphängning.

Tavlans ljuddämpande egenskaper gör den lämplig såväl i hemmet som offentliga miljöer. Oavsett om tavlorna hängs upp individuellt eller i kombination med varandra blir de ett praktiskt och estetiskt tillskott i rummet.

2116136

16 andra produkter i samma kategori: